Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Storebro Föräldraförening

Storebro Skola Föräldraförening är en väl etablerad ideell förening och vi jobbar för följande:

  • En bra, trygg och trivsam skolmiljö för våra barn.
  • Ett gott samarbete mellan elever, föräldrar och lärare.

Varje år väljs en styrelse och vi har mellan 5-6 möten och ett årsmöte per läsår. Då finns klassföräldrar och två representanter från skolan med. Till vissa möten finns även inbjudna gäster/politiker från kommunen med för att besvara våra frågor.

Pengarna föreningen har består till största del av betalda medlemsavgifter, men även från försäljning av kaffe, bullar vid till exempel skolavslutning. Pengarna används till inköp av saker till skolgården, men även till att arrangera julfest, brännbollsturnering med mera.

Vi anser det väldigt viktigt att ställa upp för våra barn i skolan och vi önskar att så många föräldrar som möjligt är villiga att hjälpa till med detta. Vi vet att många har mycket på fritiden men att hjälpa till bara 1-2 gånger per år är till stor hjälp för oss och framförallt våra barn.

För att bli medlem i föreningen ska man ha barn på Storebro skola. Medlemsavgiften är 100 kr/familj och år. Vi ser gärna att så många som möjligt väljer att vara medlemmar för ju mer pengar vi får in desto mer kan vi göra för våra barn/elever.

Om ni undrar något så tveka inte att höra av er med frågor, ideér och övriga synpunkter.

Kontaktperson: Madelen Hägg, 073-061 45 98