Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Brantestad Intresseförening

Föreningens ledord är "Gemenskap, trivsel och glädje"!

En samlande kraft för främst medlemmar, men också för övriga intresserade. Nytänkande och duktiga på att anordna olika aktiviteter för stora och små. Under ett år genomförs ett 30-tal aktiviteter. Lokalen underhålls, så att den är i gott skick. Skötsel sker kring Brantestad Naturrunda (ca 10 km) så att den är framkomlig för alla som vill vandra i den vackra bygden. Föreningens medlemsavgift per år är 100 kronor/person och 200 kronor/familj.

Lokalen i Brantestad skola ligger mellan Frödinge och Tuna, relativt enskilt läge med möjlighet till uteaktiviteter inpå knuten. Det finns utemöbler för ca 40 personer. Lokalen är handikapp-anpassad. En perfekt lokal för "kick off", konferenser och privata fester. Vid behov anordnas enklare förtäring i skolan eller utmed Naturrundan. Det finns också ett "Kringelkollegium", som håller traditionen med "kokta kringlor" vid liv. Kringlorna bakas vid beställning.

I den stora salen kan man duka för max 70 personer, i den lilla salen för 10-15 personer. Det finns ett välutrustat kök med bl.a. snabbdiskmaskin, hushållsassistent, skärmaskin, 2 stora kylskåp och 1 frysskåp.

Hyra: Hela skolan 800 kronor/dygn, lilla salen och kök 400 kronor/dygn. Dygn: Kl. 13.00 dag 1 till kl. 11.00 dag 2 om ingen annan överenskommelse gjorts. Vid hyra för kurser, studiecirklar m.m. med flera träffar, kan priset diskuteras med ordförande. Städning kan ordnas mot ersättning.