Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Hallar och idrottsanläggningar

Vimmerby kommuns har flera hallar och anläggningar. De största kommunägda anläggningarna är Ishallen, Idrottshallen, Ryttagården och Arena Ceos.

Allmänna ordningsregler på våra kommunala idrottsanläggningar Pdf, 136 kB.

Idrottshallar

  • Astrid Lindgren skolans idrottshall, Vimmerby
  • Södra Vi idrottshall
  • Vimmerby idrottshall, Vimarskolan
  • Vimmerby gymnasiums idrottshall

För mer information om uthyrningstaxor för lokaler i skolorna kontakta barn- och utbildningsförvaltningen. Telefon Vimmerby kommuns växel: 010-356 90 00.

I idrottshallarna har skolan lektioner och aktiviteter dagtid, medan andra har möjlighet att använda hallarna övriga tider till en mängd olika sporter. I Vimmerby idrottshall bedriver t.ex Vimmerby innebandyklubb sin verksamhet.   

Bokning av hallarna sker hos följande:

För Vimarskolans idrottshall kontaktas Ove Nilsson, 010 - 356 91 90 eller ove.nilsson@utb.vimmerby.se

För Storebro och Frödinges idrottshallar kontaktas Emma Wärnström, 010-356 91 72 eller emma.warnstrom@utb.vimmerby.se

För Tuna kontaktar man Petra Larsson,  010-356 96 73 eller petra.andersson@utb.vimmerby.se

För Gymnasiets idrottshall kontaktar man Ruben Eriksson 010-356 98 44 eller ruben.eriksson@utb.vimmerby.se

För Astrid Lindgrensskolan, Södra vi skola, Djursdala, Rumskulla eller Brännebros skolor kontakar man Cornelia Lindgren på 010-356 92 40 eller cornelia.lindgren@utb.vimmerby.se

OBS det går inte att hyra kommunens idrottshallar under sommarlovet, veckorna 25-34. Om man önskar hyra kommuns idrottshallar under något av de övriga loven så önskar vi god framförhållning och dialog med bokningsansvarig så att vi skall hinna med nyckelutlämning.

Ishall

I Vimmerby ishall har skolan verksamhet på dagtid. Det finns också tider för allmänhetens åkning för såväl nybörjare som etablerade skridskoåkare samt organiserad träning för Vimmerby hockey.

Utvecklingsavdelningen ansvarar för Vimmerby ishall och gatukontoret har hand om drift och skötsel. Är du intresserad av att spela ishockey? Ta kontakt med Vimmerby Hockey.

För bokning av ishallen som privatperson eller företag kontakta Anton Palmér på 010-356 92 91 eller anton.palmer@vimmerby.se