Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Timavlönad inom socialförvaltningen

Vill du ha ett roligt, varierande och meningsfullt extrajobb? Vi har behov av timavlönade medarbetare inom socialförvaltningen.

Vi söker främst dig som är intresserad av att arbeta med äldre personer eller personer har olika funktionsnedsättningar.

Det finns möjlighet att arbeta som timavlönad vid olika arbetsplatser inom områdena vård och omsorg i hemmet, vård- och omsorgsboende, stöd och omsorg LSS och inom individ- och familjeomsorg. Vi söker kontinuerligt timavlönade, behovet varierar över tid och kan också variera mellan socialförvaltningens olika verksamheter.

Vad innebär det att arbeta som timavlönad?

Vimmerby kommun har en bemanningsenhet som erbjuder timavlönat arbete. Det sker genom att bemanningsenheten skickar ut SMS med erbjudanden.

Som timavlönad arbetar du när ordinarie medarbetare har planerad eller oplanerad frånvaro, till exempel vid sjukdom och utbildning. Ibland ersätter du vid enstaka arbetspass, andra gånger under en längre tid. Ibland tillfrågas du om arbetspass med kort varsel.

Vad krävs?

Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom beteendevetenskap, pedagogik, socialt arbete, psykiatri eller vård och omsorg.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet; du bör vara positiv, flexibel, ansvarsfull samt ha god samarbetsförmåga. Att kommunicera med brukare,anhöriga, arbetskamrater med flera är en viktig del av arbetet. En annan arbetsuppgift är att dokumentera. Därför krävs att du behärskar det svenska språket.

Vid anställning

Om du får anställning som timavlönad får du praktisk information och en introduktion när du anställs. Innan anställning sker måste du visa ett utdrag, som ska vara utan anmärkning, från polisens belastningsregister. Observera att det tar cirka två veckor att få utdraget, så beställ i god tid. Du behöver också skriva under en sekretessförbindelse.

Ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar genom vårt IT-baserade rekryteringssystem. Där bifogar du ditt CV och ett personligt brev. Under lediga jobb i kommunen hittar du våra annonser om timvikarier med länk till ansökan.

Vad händer efter ansökan?

Vi går igenom din ansökan och vid behov av din kompetens kontaktar vi dig för ett personligt möte.


Välkommen in med din ansökan!