Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Bullerbydagen

Bullerbydagen 2023 äger rum torsdagen den 1 juni klockan 15-19 i bostadsområdet Norrgärdet i Vimmerby. Bullerbydagen är en dag för samverkan och glädje där besökarna kan lyssna på musik, kolla på teater, leka, handla, prova på aktiviteter, äta gott, tävla och mycket mer. Evenemanget drar årligen 2000-3000 besökare, så missa inte detta!

Bullerbydagen startade som ett samverkansprojekt mellan Vimarhem, Vimmerby kommun och hyresgästföreningen i bostadsområdet Bullerbyn för att belysa den goda grannsamverkan och kulturrikedom som finns i bostadsområdet.

Evenemanget lever på att många föreningar, företag, organisationer eller vem som helst vill komma dit och visa upp eller sälja något.

Alla som kommer dit som utställare visar upp vad de står för, säljer saker eller anordnar prova på-verksamhet. Det kan vara loppisförsäljning, dansföreningar som visar dans, hembygdsföreningar som visar eller säljer hantverk eller organisationer som marknadsför olika saker.

Bullerbydagen 2023

Under Bullerbydagen 2023 blir det ett fullsmockat scenprogram med bland annat artister som Amena, Mr Cupid och Änglakören. Kulturskolan anordnar både dans och artisteri, och som vanligt har vi ett barnrättstorg med massa aktiviteter för stora och små. Hoppborgar, vattenlek, ansiktsmålning och glassförsäljning är några av aktiviterna som arrangeras på barnrättstorget. Barnrättstorget planeras i stora drag av SAB20 som går sista året på Vimmerby gymnasium.

Det kommer också att finnas god, kulturberikad mat att köpa och en hel del prova på-aktiviteter med olika föreningsinslag.

Glöm inte att anmäla dig och visa vad du kan bidra med.

Hoppas vi ses!