Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Flytta till Vimmerby kommun

Det är viktigt att trivas där man bor och att bo där man trivs. Funderar du på att flytta till Vimmerby?

Vy över sjö äng och skog

Många som besöker Vimmerby återkommer flera gånger för att utforska småstaden och dess vackra natur. Runtom Vimmerby finns flera tätorter och orter, Södra Vi, Gullringen, Djursdala, Frödinge, Tuna, Storebro Rumskulla, Locknevi och Pelarne. I Vimmerby kommun finns en bred näringsstruktur, det vill säga många branscher är representerade. Här finns flera företag inom media, gjuteri, livsmedel, handel, besöksnäring, trä, och byggbranschen.

Vi förstår att det ibland kan vara svårt att veta vem man ska prata med i Vimmerby om skolor, bostad, jobb, affärsnätverk, förskola och mycket annat som intresserar dig.

För att det är ju så att ditt liv kommer att beröra Vimmerby på många olika sätt och det är vårt jobb att hjälpa dig när du vill skapa din egen plats här. Om du vill jobba, etablera företag eller kanske studera.

Har du funderingar på att leva ditt liv i Vimmerby? Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Samtycker * (obligatorisk)
Samtycker

Jag samtycker till att Vimmerby kommun får hantera de uppgifter jag skickar in i detta formulär. Uppgifterna kommer användas av inflyttarservice för att administrera din kontakt i detta ärende. För mer information om personuppgiftsbehandlingar se www.vimmerby.se/dataskydd