Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nu sorterar vi om på Sport- och fritidsbiblioteket

Nu är solen på ingång och vårkänslorna ligger i luften. Vimmerby kommun är snart klara med sandsopningen i kommunen. På sport- och fritidsbiblioteket jobbar vi för fullt med att byta ut vinterprylarna till vår och sommarprylar.

Nu plockar vi bort skridskorna och ställer fram fotbollsskorna. På sport- och fritidsbiblioteket så har vi ett stort utbud av sport- och friritdsprylar som är helt gratis att låna i upp till 2 veckor.

Det är många som under våren kommer röja på vinden och i sina garage. Passa gärna på att komma med outnyttjade sport- och fritidsartiklar till oss så de kan få ett nytt liv igen.

Sport- och fritidsbiblioteket ligger i anslutning till allaktivitetshuset Fabriken i Vimmerby och det är bara komma och låna eller lämna under Fabrikens öppetider. Vi tar väldigt tacksamt emot alla sport- och fritidsartiklar men även en hel del friluftsartiklar.

Kom förbi eller slå en signal, tillsammans gör vi Vimmerby mer aktivt.