Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Trygga barn

Lågaffektivt bemötande och positiv förstärkan är som vaccin mot konflikter med ditt barn hemma. Det och mycket mer kommer Helene Axelsson att berätta mer om i den andra Föräldrapeppen den 2 april.

Kockan 18:30 kör vi igång livesändningen som kommer att handla om tips och strategier för att få en mer konfliktfri vardag och tryggare barn oavsett ålder. Helene Axelsson är familjebehandlare på familjeteamet i Vimmerby och har bland annat erfarenhet av att jobba med metoden Trygga barn.

Exempel på ämnen som kommer att tas upp är bemötande, känslor, uppmärksamhet, gemensam tid och ansvar. I slutet på livesändningen finns det också möjlighet att ställa frågor till Helene. Läs mer om Föräldrapeppen och hur du tar del av föreläsningen på länken nedan!

Välkommen att lyssna!