Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Snart inviger vi Vimarparken

Vi får många nyfikna frågor kring om Vimarparken är öppen.

Onsdagen 12 juni mellan klockan 12-14 är det äntligen dags att inviga Vimarparken. Vi kommer att se till så det blir en rolig invigningsdag och hoppas på många besökare och nyfikna gäster som vill ta det av allt roligt som finns att göra.

Anton Palmér, som projektleder parken, säger följande:

"Under april och maj månad kommer vi jobba stenhårt med att få parken i ordning. Fredrik Starenflykt, som är ansvarig för utförandet och all byggnation, kommer att sätta igång sin arbetsgrupp första halvan av april och jobba på för fullt under april och maj för att få ordning på det sista kring parkens utformning. Vi hade ett uppstartsmöte förra veckan där vi gick igenom det som måste göras innan öppning och vi är väldigt hoppfulla om att detta kommer att bli riktigt, riktigt bra. Det blir en park där alla generationer kan hitta glädje, rörelse och energi."

"För tillfället uppmanar vi fortsatt våra medborgare att respektera de avstängningar som finns, de är där för er säkerhet och parkens utveckling. Det är fortfarande mycket nyplantering som behöver ta sig under våren, såväl gräs som träd och buskar"

Snart är det alltså dags för parken att öppna upp och vi hoppas att denna satsning kommer att bli välkomnad.