Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Sport- och fritidsbiblioteket söker utrustning

Under december och januari har det varit högtryck på vårt sport-och fritidsbibliotek med flertalet utlåningar varje dag av främst skridskor och längdskidor. Nu önskar vi få in mer artiklar till vårt bibliotek för att kunna tillfredsställa kommunens medborgare och bidra till en aktivare vardag.

Anton Palmér på sport- och fritidsbiblioteket säger följande:

"Det är fantastiskt kul att så många hittar till oss nuförtiden, många har verkligen fått upp ögonen för att låna utrustning till en början och det är kul att vi kan ge alla den möjligheten. Tyvärr matchar vi inte alltid alla storlekar på de som lånar av oss och skulle därför bli väldigt glada om vi kunde få in mer artiklar."

"Vi har valt att själva köpa in saker som har med trygghet att göra, exempelvis hjälmar, flytvästar och liknande. Om du som privatperson har skridskor, skidor, pjäxor, hjälmar med mera som inte används längre så får ni mer än gärna skänka det till oss på Sport- och fritidsbiblioteket. På så sätt ser vi till att det får nytt liv och kan fortsätta användas, alla sport- och fritidsartiklar är välkomna till oss"

Stort tack till er medborgare som skänkt artiklar och sett till att göra sport-och fritidsbiblioteket möjligt för alla