Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Vill ert företag ha besök av oss?

Nu drar kommunens företagsbesök igång för år 2023. Syftet är att fortsätta bygga relationer, stärka näringslivsdialogen och öka förståelsen för företagandets villkor och förutsättningar.
– Hör av er till oss om ni vill ha besök. Inget företag är för litet eller för stort, säger Patric Engqvist, näringslivsstrateg.

En gång i veckan, på onsdagar efter lunch, besöker representanter från kommunen olika företag i Vimmerby kommun. Under besöken pratar vi med företagare om frågor som påverkar deras vardag. På det här sättet får vi en ökad förståelse för hur vi från kommunens sida kan bidra till företagens fortsatta utveckling. Vi får också möjlighet att informera om vår kommunala organisation och vad som är på gång i Vimmerby kommun.

– Nästa vecka kör vi igång. Vi har några företagsbesök inbokade framöver, men vi ser gärna att ni som vill ha besök kontaktar oss. Målet är att kunna hålla samma tempo som förra året, det vill säga ett besök i veckan, säger Patric Engqvist.

– Företagsbesöken ger oss möjlighet att få lära känna er som är företagare, era verksamher och behov bättre. Vi hoppas att de ska öka dialogen mellan företag och kommun och ge er som företagare kontaktvägar in till kommunen, säger Jacob Käll, kommunstyrelsens 1:e vice ordförande.

Vill ert företag ha besök?

Kontakta Patric Engqvist, näringslivsstrateg på kommunens utvecklingsavdelning, via e-post: patric.engqvist@vimmerby.se