Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Kommunen lanserar StoryMaps - berättande digitala kartor

Nu lanserar Vimmerby kommun berättande digitala kartor, så kallade StoryMaps. En över kommunens lediga villatomter samt en över kommunens lediga verksamhetstomter och industrimark. Här kan du inspireras och få en stor del av den information du behöver.

– StoryMapsen är verkligen ett lyft för Vimmerby kommuns hemsida och ett otroligt bra hjälpverktyg. Här får du en bra överblick över kommunens innehav av villatomter, verksamhetstomter och industrimark. Det går exempelvis att läsa om kommunens orter samt tillhörande detaljplaner. Flera av de frågor många kanske funderar över går att få svar på direkt i respektive StoryMap. Gå gärna in och kika, säger mark- och exploateringsingenjör Sandra Lövsjö, en av de tjänstepersoner som arbetat med projektet under hösten.

Förhoppningen är att StoryMapsen ska underlätta för medborgare, intressenter, näringsidkare och företagare, men också internt för tjänstepersoner.