Gå till innehåll
Campus vimmerby logotyp

Kompetensutveckla din personal

Lärare undervisar elever i klassrum

Campus Vimmerby erbjuder kurser och seminarier så att dina medarbetare kan vidareutbilda sig, utveckla sin kompetens och bli många erfarenheter rikare.

Kika gärna in hos oss då och då för att se nya kurser, eller kontakta oss om du har frågor eller kanske specifika önskemål för din verksamhet.

Kompetensutveckla med hjälp av Campus Vimmerby

Din verksamhet kan på flera sätt ha nytta av Campus Vimmerby. Vi är i ständig dialog med såväl offentlig som privat sektor. Den lokala arbetsmarknadens nuvarande och framtida kompetensbehov ligger till grund för vårt utbud av eftergymnasiala program och kurser.
Flera av våra studenter kan du möta på arbetsplatsen redan innan de är färdigutbildade. Genom praktik och verksamhetsförlagd utbildning får ni ett ovärderligt tillfälle att tidigt skapa kontakt med varandra.

Här utbildar sig inte bara dina framtida medarbetare, vi erbjuder också kurser och seminarier så att nuvarande medarbetare kan vidareutbilda sig.

Hos oss har du möjlighet att skräddarsy utbildningar som passar ditt företags behov. Kontakta oss vid frågor och läs om de färdiga kurser som är aktuella just nu nedan eller i menyn till vänster.

I artikeln nedan går det att läsa om CNC-plåt och Johan Sjöblom som i samverkan med Campus Västervik genomför en utbildningssatsning med sin personal.

https://www.dagensvimmerby.se/nyheter/e/55080/krisen-drabbar-cnc-plat-nu-satsar-de-pa-kompetensutveckling/