Gå till innehåll
Campus vimmerby logotyp

Att studera på Campus Vimmerby

tre kvinnliga studenter sitter och diskuterar

Utbildningarna och kurserna hos oss sker alltid i samverkan med någon av våra utbildningsleverantörer, men du tar del av undervisningen på plats hos oss i Vimmerby.

Beroende på om det är en universitetsutbildning, fristående kurs eller yrkeshögskoleutbildning du tänkt läsa kan leverantören förstås variera, vi samarbetar bland annat med Linköpings Universitet, TUC och Östsvenska Yrkeshögskolan för att nämna några.

Så fungerar det

Med modern teknik placerar vi dig och dina studiekamrater i digitala föreläsningssalar, grupprum och handledarmöten. Utbildningen har träffar i form av strömmande föreläsningar, videokonferensföreläsningar, seminarium via videokonferens, redovisning och/eller handledning via webbmöten. Antalet träffar varierar beroende på vilken utbildning du väljer. Studenter och lärare kommunicerar via lärplattformar. Via lärplattformarna kan du dela ut och ladda upp filer och få tillgång till information, kursmaterial och diskussionsforum.

Webbaserad utbildning

Väljer du en webbaserad utbildning kommunicerar du med lärare och studiekamrater via webbaserade system, så som Zoom, Teams och lärarplattformar. Det kan även förekomma ett antal träffar på ditt universitet eller högskola under studietiden.

Vi stöttar på plats i Vimmerby

På plats hos oss har du stöd från våra utbildningskoordinatorer. De finns här för att svara på dina frågor och hjälpa till med allt från teknik till bokning av grupprum. Hos oss kan du även skriva dina tentor.