Gå till innehåll
Campus vimmerby logotyp

Kostnadsfri, digital föreläsningsserie
med fokus på ledarskap och företagande

Campus Vimmerby och Centrum för ledarskap i Småland bjuder in till en serie digitala föreläsningar för dig som är chef, ledare eller entreprenör. Men även du som är student eller helt enkelt har ett intresse för ledarskap är varmt välkommen att delta!

30 september kl 08.00 - 09.00 Ledarskap & digitalisering

Är du en av dem som sitter långt fram på stolen och undrar hur du ska dra nytta av digitaliseringen i din verksamhet? John Jeansson, universitetslektor vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet berättar om hur man kan tänka och göra digitalt. Teknik för teknikens skull är inte lösningen.

1 november kl 08.00 - 09.00 Hur får jag fler i min organisation att ta ledarroller?

Många företag har svårt att hitta nya chefer och ledare, särskilt kvinnor. Då kan det löna sig att syna värderingar och strukturer: vem får plats och vem väljer att bli tyst, vad är det en ny chef kliver in i och vilka är förväntningarna? Lena Gustafsson, coach och verksamhetsutvecklare, och Therese Granstrand, bransch- och föreningsansvarig inom Byggföretagen, delar erfarenheter och ger förslag på lösningar.

22 november kl 08.00 - 09.00 Hur gör jag mitt företag mer attraktivt?

Många företag i Småland, särskilt utanför de stora tätorterna, vittnar om kompetensbrist och många pratar om hur viktigt det är att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare. Men frågan är - hur blir man attraktiv? Forskaren Magnus Forslund visar på styrkan i berättelser.

Läs mer och anmäl dig till föreläsningarna här!