Du är här: Hem / Synpunkter och förslag

Synpunkter och förslag

Hjälp oss att bli bättre!
Det är viktigt för oss att veta vad du tycker är bra och dåligt? Vad skulle du vilja ändra på? Skriv ner dina synpunkter, beröm, klagomål eller förslag på förändring. Vi arbetar hela tiden för att bli ännu bättre på att ge service av hög kvalitet i våra verksamheter.

Dina åsikter kommer att användas som en del i vårt arbete att förbättra vår service. Kom bara ihåg att de uppgifter och synpunkter som du lämnar så här inte ersätter överklagande av myndighetsbeslut.

I vårt formulär kan du lämna förslag och synpunkter 

Vad händer med din synpunkt?

När din synpunkt kommer in till oss registreras den och blir en allmän handling. Det innebär att alla som begär kan få ta del av din synpunkt bara den inte innehåller sekretesskyddat material. Här finns mer information om allmänna handlingar.

Om du uppger ditt namn och kontaktuppgifter kommer vi att återkoppla till dig. Svarstiden är beroende av ärendets karaktär men vår målsättning är att detta ska ske skyndsamt.

Du kan välja att vara anonym och inte uppge namn och kontaktuppgifter, men då kan vi inte återkomma till dig i frågan.

Tack för din hjälp!

Dela och tipsa

Använd sociala medier för att dela och tipsa om den här sidan. Läs mer om Vimmerby i sociala medier

Facebook Twitter Delicious
Sidan granskad den 19 september 2016

Kontakt


  • Växel: 0492-76 90 00
    Fax: 0492-76 90 98
    Stångågatan 28
    598 81 VIMMERBY

Tänk på att...

Synpunkter och klagomål som inkommer till kommunen blir en allmän handling. Vem som helst har därför möjlighet att ta del av handlingen.