Du är här: Hem / Om webbplatsen

Om webbplatsen

Vimmerby.se är Vimmerby kommuns officiella webbplats. Syftet med vår webbplats är att ge servcie, stödja demokratin och marknadsföra Vimmerby kommun.

Vimmerby kommuns webbplats är byggt i EPiServer och har funnits sedan 2011. Sedan 2014 har Vimmerby kommun också ett intranät som nås via https://portal.itsam.se För att nå intranätet måste du vara anställd och ha ett eget login och lösenord.

Hitta på webbplatsen

Vimmerby kommuns webbplats innehåller mycket information och det kan stundtals vara svårt att hitta det man söker. Vi arbetar hela tiden på att utveckla vår webbsida. Om du söker något specifikt kan du använda vår sökmotor, du hittar sökrutan högst upp till höger på alla sidor. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi gärna till.

Hjälpprogram

En del av våra dokument är sparade i pdf-format. Om din webbläsare inte klarar av att öppna pdf-format, kan du behöva ladda hem ett program som kan läsa pdf-filer. På Datainspektionens webbsida finns information om program som läser sådana filer.

Länkar

De länkar som finns på Vimmerby kommuns webbplats innehåller information om var de leder. Länkar som går till en extern webbplats öppnas i ett nytt fönster i din webbläsare.

Dela och tipsa

Använd sociala medier för att dela och tipsa om den här sidan. Läs mer om Vimmerby i sociala medier

Facebook Twitter Delicious
Sidan granskad den 18 januari 2018

Kontakt


 • Växel: 0492-76 90 00
  Fax: 0492-76 90 98
  Stångågatan 28
  598 81 VIMMERBY

 • Projektledare Kontaktcenter/biblioteksansvarig
  Direkt: 0492-76 94 29
  Mobil: 0703-84 94 29