Campus Vimmerby

Utbildning en investering för framtiden!

Vi jobbar för dig som är boende i kommunen, för dig som vill flytta till kommunen och för dig som vill studera i vår kommun.

I samarbete med högskolor och universitet erbjuder vi högskole- och universitetsutbildningar men också yrkeshögskoleutbildningar och fristående kurser. Vi arrangerar öppna föreläsningar och seminarier för alla som är intresserade.

I samarbete med offentliga och privata arbetsgivare skapar vi utbildningar som matchar arbetsmarknadens behov på kort och lång sikt.

Student

Som student har du möjlighet att se dina föreläsningar, skriva tentor, använda grupprum och teknik oavsett om du läser en utbildning på plats hos oss eller på distans från annan studieort.

Företagare

Vi hjälper er med vidareutbildning för personal och ledning. Hos oss finns distansmötesteknik som t.ex. videokonferens, Adobe Connect och Skype mm. Vi kan erbjuda ett helhetskoncept med lokal, teknisk utrustning och förtäring, för konferenser eller olika typer av möten.

Nyheter

Starta eget avslutning den 27 nov för 8 deltagare på Campus Vimmerby och inspirationsföreläsningar med Stina Qubti och Håkan Waxegård.

Mer information

Verksamhetsplan 2018PDF (pdf, 47.6 MB)

Kontakt

Campus Vimmerby

Barn- och utbildningsförvaltningen

Telefon: 0492-76 93 68
E-post: campus@vimmerby.se
Besöksadress:Lögstadsgatan 5, 598 39 Vimmerby

Sidan senaste uppdaterad: 2018-12-04