Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan

Storebro Föräldraförening

Storebro Skola Föräldraförening är en väl etablerad ideell förening och vi jobbar för följande:

  • En bra, trygg och trivsam skolmiljö för våra barn.
  • Ett gott samarbete mellan elever, föräldrar och lärare.

Varje år väljs en styrelse och vi har mellan 5-6 möten + årsmöte per läsår. Då finns även klassföräldrar och 2 representanter från skolan med. Till vissa möten finns även inbjudna gäster/politiker från kommunen med för att besvara våra frågor.

De pengar föreningen har består till största del av betalda medlemsavgifter, men även försäljning av kaffe, bullar mm vid ex, skolavslutning. Pengarna används dels till inköp av saker till skolgården men även till att arrangera julfest, brännbollsturnering mm.

Vi anser det väldigt viktigt att ställa upp för våra barn i skolan och vi önskar att så många föräldrar som möjligt är villiga att hjälpa till med detta. Vi vet att många har mycket på fritiden men att hjälpa till bara 1-2 gånger per år är till stor hjälp för oss och framförallt våra barn.

För att bli medlem i föreningen ska man ha barn på Storebro Skola. Medlemsavgiften är 100 kr/familj och år. Vi ser gärna att så många som möjligt väljer att vara medlemmar för ju mer pengar vi får in desto mer kan vi göra för våra barn/elever.

Om ni undrar något så tveka inte att höra av er med frågor, ideér och övriga synpunkter.

Ordförande: Maria Andersson, 070-244 40 92 
Kassör: Cecilia Brink, 070-575 73 08
Sekreterare: Madelen Hägg, 073-061 45 98

Sidan senaste uppdaterad:

Sidan senast granskad: