Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Vimarskolans föräldraförening

Vimarskolans föräldraförening syftar till att främja samarbetet mellan hem och skola för att våra barn ska få en så bra skolgång som möjligt.

Vi träffar skolledningen vid några tillfällen per läsår och diskuterar nuläget och framtiden på skolan. Tveka inte att kontakta oss om ni har frågor, idéer och synpunkter.

För att kunna vara medlem i föreningen, vilket kostar 100 kr per familj och år, måste man ha barn som går på eller tillhör Vimarskolan.

Medlemsavgiften betalas via swish till nummer 123 386 35 11 alternativt till bankgironummer 5231-4564. Hela medlemsavgiften, som är frivillig, går tillbaka till barnen, till de yngre i form av lekredskap till skolan och skolgården. Tack vare att vi har en förening får vi även bidrag från kommunen, pengar som går vidare till eleverna.

Vi vädjar till er om att ni ska betala er medlemsavgift, för ju mer pengar vi får in, desto mer kan vi ge till Vimarskolans elever.

Är du intresserad av att engagera dig i Vimarskolans föräldraförening är du varmt välkommen att kontakta oss i styrelsen.

Styrelsen
Ordförande: Helena Östling
Vice ordförande: Nina Gustafsson
Sekreterare: Rebecca Krantz
Kassör: Johanna Krantz
Ledamot: Anna Jalminger