Logotyp för Vimmerby kommun, länk till startsidan

Nyheter

Publicerad:

Senast ändrad:

Sommarens första bilträff är snart här

På lördag anordnas en bilträff på Dollarstoreparkeringen i Vimmerby. Evenemanget lockar bilintresserade från Vimmerby och men även från andra orter. Evenemanget genomförs av Scumball Sweden i samarbete med Vimmerby kommun. Ses vi där?

På lördag mellan 16:00-21:00 anordnas en bilträff på Dollarstores parkering. Bakom evenemanget står Scumball Sweden och Vimmerby kommun. Eventet är fritt från alkohol och andra droger och alla är välkomna. Utställningen kommer vara full med fordon att titta på. Varför inte komma ner med just din bil, a-traktor eller motorcykel?

”Vi tycker att ett motorintresse är ett jättebra intresse och uppmuntrar ungdomarna att engagera sig. Genom att genomföra lagliga bilträffsalternativ kan ungdomarna träffas på ett sätt som inte skapar problem men det ger också ungdomarna chansen att träffa vuxna förebilder med samma intresse.” säger Anders Degerman, folkhälsosamordnare.

I planeringen inför bilträffen har ungdomar från Vimmerby varit med och bestämt vad som borde finnas på träffen. Resultatet är en bland annat en burn-ruta, en ljudmätartävling och möjligheter att köpa tilltugg. Senare i år kommer Scumball även genomföra ljudkvällar där ungdomarna får lära sig mer om billjud och ljudinstallationer.

Tänk på att hålla avstånd så fortsätter vi att hålla smittspridningen nere. Stanna hemma vid förkylningssymptom. Det kommer fler organiserade bilträffar i sommar även om du tvingas hoppas över denna.

Var: Dollarstores parkering
När: 16:00-21:00 lördagen den 17 juli

Kontakt

Anders Degerman

Folkhälsosamordnare
Utvecklingsavdelningen, Kommunstyrelseförvaltningen
Telefon: 0492-76 92 99
E-post: anders.degerman@vimmerby.se

Publicerad:

Senast ändrad: