Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Distansundervisning för högstadieelever 11-22 januari

Med anledning av covid-19 kommer Astrid Lindgrens skola åk 7-9 och Vimarskolan åk 7-9 att ha distansundervisning från måndag den 11 januari till fredag den 22 januari.

Beslutet har tagits av rektorer och skolchef i samråd med Region Kalmar läns smittskyddsläkare med anledning av det ansträngda smittläget. Rekommendationen har getts till samtliga kommuner i länet. Distansundervisningen innebär att eleverna följer undervisningen i sitt ordinarie schema hemifrån via sin dator.

Under torsdagsförmiddag skickades information om distansundervisning ut till vårdnadshavare och elever.

Eleverna kommer att ha möjlighet att hämta matlådor under tiden som distansundervisningen pågår. Vårdnadshavare och elever har fått information om hur beställning och distribution av matlådor kommer att hanteras