Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Skolavslutning och student 2020

Snart stundar skolavslutningar och studenten! Med anledning av regeringens beslut om förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 deltagare, kommer vårterminens skolavslutningar och student att bli annorlunda än tidigare år.

Grundskolornas skolavslutningar

Grundskolorna i Vimmerby kommun kommer att genomföra skolavslutningarna på lite olika sätt. Varje skola har planerat för en skolavslutning i överensstämmelse med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Alla skolor kommer göra sitt yttersta för att ge ett bra avslut för eleverna. 

Vårdnadshavare får inte delta

Inga vårdnadshavare eller andra anhöriga får delta vid grundskolornas avslutningar. Vi hoppas alla har förståelse för detta och även respekterar olämpligheten att bilda folkmassa utanför skolorna.

Studenten 2020

Gymnasieskolan håller studentavslutningen uppdelad över flera dagar den sista skolveckan.

Mer information om studenten finns på gymnasiets webbplats.