Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nytt system för e-tjänst - Förskola och fritidshem

I början av år 2020 kommer vi att byta system för e-tjänsten för förskola och fritidshem, IST Förskola och fritidshem till IST Administration

I början av år 2020 kommer vi att byta system för e-tjänsten för förskola och fritidshem, IST Förskola och fritidshem. I stället kommer vi att gå över till IST Administration (samma som grundskolan har idag). För er som vårdnadshavare kommer det inte att bli någon skillnad, ni loggar in på e-tjänsten med mobilt bank-id precis som tidigare. Länken kommer att uppdateras på kommunens hemsida när bytet är genomfört.

Under övergången kommer e-tjänsten att vara stängd under januari månad. Det innebär att ni inte kan lägga in schema, ändra inkomstuppgift, säga upp placering etc under de veckorna. Ändringar som ska träda i kraft i januari måste vara inlagda senast 2019-12-19.

Om ni måste göra akuta förändringar under tiden e-tjänsten är stängd får ni kontakta respektive administratör på expeditionerna. Kontaktuppgifter finns på kommunens hemsida.

Fakturorna för december och januari kan påverkas av flytten. Om det blir fel görs justeringar i efterhand.