Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Förskollärarprogrammet - Ansök senast 26 augusti

Förskola

Campus Vimmerby har lediga platser till förskollärarprogrammet och öppnar för sen anmälan. Antagningen stänger den 26 augusti 2019.

Är du intresserad av att arbeta med de yngsta medborgarna i vår kommun? Från och med hösten 2019 erbjuder Linköpings universitet förskollärarprogrammet på Campus Vimmerby.

Förskollärare är ett av de största bristyrkena i landet. Som förskollärare följer och stödjer du de yngsta barnen i deras utveckling - från de första orden tills det är dags att börja skolan.

Förskollärarprogrammet är på 210 hp vilket motsvarar tre och ett halvt års heltidsstudier. Som utbildad förskollärare kan du arbeta i både förskola och förskoleklass.

Utbildningen ges i samverkan med Linköpings Universitet och genomförs via videokonferens på Campus Vimmerby. Som student ger Campus Vimmerby dig möjlighet att ta del av högskoleutbildningar på hemmaplan. Vi har anpassade lokaler för dina studier med välfungerande teknik och personal som erbjuder ett bra stöd och god service till studenterna.