Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Ny utställning på Stadsmuseet -
Vägar, stigar och räls

Onsdag 12 juni kl. 18.00 invigs sommarens utställning - Vägar, stigar och räls. Här får du kunskap och insyn i traktens historia genom allt ifrån gästgiverier, milstenar, kartor och hur våra färdvägar och färdsätt förändrats över tid.

Inviger gör Michael Ekström som genom sina otaliga cykelturer känner till de flesta vägar i kommunen och som just avslutat ett uppdrag av kommunens utvecklingsavdelning, med att ta fram cykelleder. Många vackra fotografier visas och dessutom rullar två bildspel, ett från Sevedeleden och ett med foton tagna på diverse cykelturer i trakten.

Välkommen!

---------------------------------------------------------------------------------------

Stadsmuseet Näktergalen 12 juni - 7 september 2024

Invigning: onsdag 12 juni kl 18-20. (Besökare bjuds på kaffe och kaka)
Öppettider: tisdag-fredag kl 11-15, lördag kl 11-14.
Stängt: Midsommarafton och midsommardagen
Kvällsöppet: torsdagarna 15 och 22 augusti kl 17-19.