Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Missa inte invigningen av Vimarparken

Aktivitetsparken som vi jobbat med under lång tid skall äntligen öppnas upp för lek. Onsdagen den 12 juni klockan 12:00 är det invigning av Vimarparken. En park för lek och aktivitet för alla åldrar från de minsta till de äldsta.

Anton Palmer på utvecklingsavdelningen säger följande

"Det är otroligt kul att äntligen få öppna parken, som vi har sett fram emot detta. Fredrik, Tommy och Johannes har spenderat många dagar i parken hela våren för att få den färdig för aktivitet. Det är många detaljer som har behövts att sättas och träd och grönytor som behöver etablera sig, men nu känns det verkligen rätt att öppna lagom till sommaren och värmen"

"Under invigning har vi bjudit med såväl förskolor som Vimarhaga och Borghaga. Alla är välkomna, barnen får glass och de som inte vill leka kan bara vara med och njuta av allt liv och rörelse"