Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Allmänhetens åkning under höstlovet - Du kan låna skridskor och hjälm på plats

Under höstlovet kommer det finnas mycket tider för allmänhetens åkning i Ishallen. Det kommer finnas tider både för klubbfritt och med klubba och puck. Sport- och fritidsbiblioteket kommer under måndagen att lämna både skridskor och hjälmar för utlåning.

Nu är höstlovet äntligen här och många kommer vilja åka upp till ishallen för att åka på allmänhetens åkning.

Anton Palmér på utvecklingsavdelningen säger följande.

"Det är roligt att kunna ge alla som vill möjlighet att åka skridskor och genom att vi flyttar hit över 30 par skridskor och 20 tal hjälmar så hoppas vi att det finns storlekar som kan passa alla. Vi körde samma koncept förra året och som mest så var alla hjälmar utlånade samtidigt, så att behovet finns är det ingen tvekan på. Upp och låna men glöm inte att lämna tillbaka skridskor och hjälmen så att de kan nyttjas av andra."

Om ni har skridskor och hjälmar hemma som inte längre används så tar vi gärna emot dem och ser till att de fortsätter användas och ges nytt liv.

Ta med dig, familj, vänner, bekanta eller helt ensam och prova på att åka lite skridskor.

Glöm inte att respektera de klubbfria tiderna. Det är ok att åka med klubba som stöd utan puck.

Öppetider hittar du HÄR