Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Full fart med arbetet i Vimarparken

Nu är arbetet med Vimmerbys nya lekpark Vimarparken igång igen efter sommaren. Fredrik, Johannes och Tommy kommer spendera hela dagarna med att utveckla parken till en fantastisk plats för alla. Ovan syns ett av tornen till den nya klätterställningen som kommer att placeras i parken.

Fredrik Starenflykt arbetsledare i Vimarparken:
–Just nu kommer kommer vi att spärra av stora delar av parken för att vi kommer jobba med stora maskiner och fordon innanför avstängningen. Vi hoppas att alla respekterar det för er och vår säkerhet. Vi uppskattar den nyfikenhet som alla har, men stanna utanför stängslet.

Anton Palmér, utvecklingsavdelningen:
–Det känns skönt att vara igång med arbetet igen och vi är tacksamma för den förståelse som funnits hos våra medborgare. Vi hoppas att hinna långt med arbetet redan under hösten, men väder och vind kan påverka arbetet. Håll ut, vår förhoppning är att stora delar av Vimarparken kommer att öppna upp för hopp, lek och avkoppling under våren 2024.