Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Hopptorn i Stjärnevik och Storebrodammen

Nu är alla hopptorn ute på badplatserna i Vimmerby kommun. De kommunala badplatserna Nossen, Storebrodammen och Stjärnevik har berikats med hopptorn under vecka 25 och vecka 26. Idag blev det sista klart i Stjärnevik.

Andreas Svensson som är en av flera som jobbat med att lägga i bryggorna säger följande:

- Det har varit ett roligt och utmanande arbete med att få i hopptornen. Delarna är tunga och det krävs stor noggrannhet säkerhetsmässigt och detta har vi tagit stort beaktande vid. Nu är allt på plats och det har varit otåliga barn väntandes vid alla badplatser vilket är fantastiskt kul.

Anton Palmér på utvecklingsavdelningen säger följande
- Det är så roligt att vi äntligen fått ut hopptornen, det har varit efterfrågat länge, inte minst sen vi fick stänga ner det gamla i Storebro. Jag hoppas att detta kan glädja många invånare i Vimmerby kommun och skapa en extra upplevelse på dessa badplatser. Jag skickar återigen med en tanke till alla badande. Var rädda om varandra och bada med omsorg och glädje.