Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Digitalt föräldracafé om EPA-kultur

Sedan 2018 har antalet A-traktorer i Sverige fördubblats. Då motorintresset ökar och går lägre ner i åldrarna finns det ett växande behov av att på ett medvetet sätt bemöta detta intresse.

På vårens sista digitala föräldracafé den 24 april kl. 18:30 berättar vi om EPA-kulturen ur tre olika perspektiv. Ur Karolinas perspektiv som själv är en del av målgruppen, ur Lindas perspektiv som leder en av Fryshusets fritidsverksamhet för motorintresserade unga och ur polisens perspektiv som vet vilka regler som gäller både för de unga och föräldrar.

Föreläsningen är cirka 30 minuter lång och det kommer att finnas tid för eventuella frågor eller reflektioner efteråt. Det är gratis att delta och ingen anmälan krävs. Föreläsningen kommer även att spelas in och vara tillgänglig att se fram till den 8 maj 2023.

EPA-kultur – Unga, A-traktorer och vuxna runt omkring är det tredje och sista digitala föräldracaféet under våren. Läs mer om digitala föräldracaféer och ta del av länk till livesändningen via länken nedan.

Varmt välkommen!