Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nu är sportlovet nära, här kan du se sportlovsprogrammet

Snart är det sportlov och Vimmerby kommun kommer tillsammans med föreningslivet och andra verksamheter erbjuda en mängd olika aktiviteter för barn och unga att aktivera sig med under lovet.
Allaktivitetshuset Fabriken har i många år samlat in och sammanställt programmet med syfte att det ska bli lättare att hitta olika aktiviteter att göra.

Föreningar och verksamheter erbjuder barn och unga många olika aktiviteter att sysselsätta sig med på sportlovet och här kan man söka om det finns någon aktivitet som passar dig. Aktiviteterna fylls på efter hand så om du inte hittar något som passar just idag
kan du kolla igen imorgon.

Daniel Johansson, fritidsledare på Allaktitivtetshuset Fabriken säger följande
- Det börjar fyllas på med olika aktiviteter och det är viktigt för våra barn och unga att det händer saker under loven.

- Vi har även kommunens sport -och fritidsbibliotek i anslutning till Fabriken med aktivitetsprylar som finns att låna, det kommer ha samma öppettider som oss på Fabriken.

- Utöver våra och föreningarnas arrangerade aktiviteter så kan du bland annat prova att gå någon av kommunens motionsspår, promenadslingor, vandringsleder, cykelleder eller varför inte passa på att testa aktivitetsrundan- puls och styrka. Allmänhetens åkning brukar också vara väldigt populärt.

Mer information: idrott, motion och friluftsliv
Hela sportlovsprogrammet: sportlovsprogram