Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Hemligheten - en vandringsutställning

Alla behöver vi hitta en plats för mod, tröst och fred – utomhus, inomhus eller kanske inom oss själva. Jan Nordström, författare, fotograf och konstnär från Kalmar, beskriver i sin bok Hemligheten just en sådan plats.

Utifrån Jan Nordströms bok har Leif Jordansson, komponist, ljudkonstnär, musiker och författare samt Peter Norrman, konstnär och filmare skapat en värld med eget filmat och inspelat material. Ett rum där besökare ska bjudas in för att få en möjlighet att reflektera över sin egna hemliga plats i en värld som rusar på i allt snabbare takt. Bilder och texter som ställer frågor och öppnar upp för svar gällande hur vi tar hand om vårt eget mående.

Det är en utställning att uppleva med alla sinnen som skapar en drömsk och vilsam plats och som ställer frågan: Var finns din egen Hemlighet?

Utställningen är kostnadsfri och tillgänglig i Vimmerby stadshus t o m vecka 51, 2022.