Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Aktivitetsrundan nu i Södra Vi

Aktivitetsrunda Södra Vi

Nu finns Aktivitetsrundan - Puls och Styrka i Södra Vi.

Aktivitetsrundan - Puls och styrka är ett koncept som finns vid kommunens motionsspår för att ge medborgarna möjlighet till puls och styrka och rörelse.

Aktivitetsrundan flyttas till olika platser i kommunen för att komma många till gagn. Nu finns aktivitetsrundan vid motionsspåret Södra Vi. Rundan börjar vid boulebanorna och avslutas vid utegymmet. Den är cirka 2,5 km lång och lite kuperad.

Längs med aktivitetsrundan finns 12 olika skyltar där du kan träna och utföra fysiska övningar i din egen takt. Varje skylt erbjuder en övning för barn och en liknande i två olika nivåer för vuxna. Övningarna riktar sig till alla åldrar, från de yngsta till de äldsta.

Anpassa övningarna efter dina förutsättningar och möjligheter. Du väljer självklart vilken nivå du vill hålla, alla rörelser är bra för kroppen! På skyltarna finns även spännande forskning och intressant fakta att ta del av. 

Alla övningar kan ses på film som nås via en QR-kod.