Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Snart dags för Vimmerby Tillsammans-galan

Patric Engqvist

Den 27 maj är det dags för Vimmerby Tillsammans-Galan på Rådhustorget. Det blir en kväll späckad med musikunderhållning. Dessutom delar Företagarna ut sina årliga priser.

– Jag hoppas såklart att det ska bli en succé. Vi har fokuserat på ett bra scenprogram, och det är hög kvalitet på artisterna, säger Patric Engqvist från Utvecklingsavdelningen på Vimmerby kommun.

Lokala Idol-stjärnan Amena Alsameai kommer att uppträda, liksom Fredrik Lundman som också var med i förra årets upplaga av Idol.

Medverkar gör även Klang Studios körer, Änglakören, Namelle, Kalle Sellbrink, Johannes Widergren, Duå och Vimmerby Folkdanslag. Konferencier är Locknevibördiga Elin Namnieks, låtskrivare och artist.

Under kvällen delar också Företagarna Vimmerby ut sina årliga priser, bland annat Årets Vimmerbybo och Årets företagare.

– Jag känner mig jättepepp. Det är ett himla stort engagemang från många håll. Jag hoppas verkligen det här ska bli ett återkommande event som folk kan längta till, säger Patric Engqvist.

Galan arrangeras av Vimmerby Tillsammans, som är ett samarbete mellan Företagarna Vimmerby, Vimmerby Handel, Vimmerby Fastighetsklubb, Vimmerby Turistbyrå och Vimmerby kommun.