Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Kulturmanifestation för Ukraina

Konstverk med solrosor

Onsdagen den 13 april kl. 18-20 arrangerar Kulturskolan i Vimmerby en Kulturmanifestation för Ukraina. Alla intäkter från kvällen går oavkortat till UNHCR.

Med anledning av kriget i Ukraina arrangerar Vimmerby Kulturskola en manifestation för att visa solidaritet och medkänsla med alla människor som drabbas. Kulturen och dess uttrycksformer är ett oslagbart sätt att stå upp för demokrati och mänskliga rättigheter – och vi ser det som självklart att använda kulturens kraft för att protestera mot det som nu pågår.

Manifestationen äger rum på Kulturskolan den 13 april. Både elever och personal bjuder på ett fint program med bland annat sång, musik, dans, teater och poesi. Utöver scenframträdanden kommer det också vara aktiviteter i olika delar av huset. Fika finns att köpa.

Tid: 13 april kl. 18-20

Plats: Vimmerby Kulturskola

Entré: Frivillig, swish/valfri gåva till UNHCR