Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Mian Lodalen på Vimmerby bibliotek

Den 31 mars besöker författaren Mian Lodalen Vimmerby bibliotek. Kom och hör henne berätta om två av förra årets mest omtalade böcker: ”Lisa och Lilly: En sann kärlekshistoria” och ”Lesbiska ligan: En sann kriminalhistoria”.

Författaren Mian Lodalen besöker Vimmerby bibliotek. Den 31 mars är du välkommen att höra henne berätta om två av förra årets mest omtalade böcker: ”Lisa och Lilly: En sann kärlekshistoria” och ”Lesbiska ligan: En sann kriminalhistoria”.

Dessa är de första fristående böckerna i en svit om verklighetsbaserade lesbiska berättelser i svensk 1900-tals historia. I dem ger Lodalen kvinnorna en värdig plats i historien. Bakom författande ligger ett gediget researcharbete.

Ami Andersson är moderator för besöket på Vimmerby bibliotek.

OBS! Föranmälan krävs! Kontakta Vimmerby bibliotek för anmälan i person, på telefon 0492-76 90 94, eller via e-post biblioteket@vimmerby.se