Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Sikte mot Bullerbydagen 2022

Du missar väl inte årets Bullerbydag? Torsdagen den 2 juni mellan klockan 15-19 är det dags för denna årligt traditionella festlighet i bostadsområdet Bullerbyn i Vimmerby tätort.

Vill du vara en del av Bullerbydagen? Bullerbydagen lockade senast det gick av stapeln över 60 stycken olika aktörer som fanns på plats för att visa upp sina verksamheter.

Bullerbydagen har lockat upp till 2000-3000 personer de senaste åren och är ett stort evenemang där alla är välkomna. Det är allt ifrån föreningar, näringsliv, myndigheter, kommunala verksamheter, loppisar, matförsäljning och mycket mer.

Tveka inte på att ta kontakt med oss om du vill vara med, du kan ta med eget bord eller låna av oss, vi hittar alltid en lösning.

Anton Palmér på Utvecklingsavdelningen säger följande - Vi är verkligen hoppfulla över att vi kan få till Bullerbydagen i år. Efter 2 inställda år så tror och hoppas vi nu stenhårt på att det kommer att bli minst lika bra som 2019 då evenemanget lockade storskaligt med besökare. Vi har respekt för pandemin och kommer givetvis följa FHMs rekomendationer när evenemanget är tänkt att gå av stapeln. Men i planeringsstadiet så utgår vi från att det kommer att kunna genomföras. Vi har börjat ta kontakt med våra samarbetspartners och alla känns taggade, detta kommer att bli riktigt roligt.