Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

"Tidningsstaden Vimmerby" - sista dagarna

Lördag den 18 december stänger utställningen om "Tidningsstaden Vimmerby - sex redaktioner för sjutusen själar". Här kan du bland annat ta del av ett murvelgalleri, den klassiska resultattavlan, filmer och en stor mängd tidningsurklipp.

Lördag den 18 december är sista chansen att ta del av Stadsmuseet Näktergalens utställning "Tidningsstaden Vimmerby - sex redaktioner för sjutusen själar".

Här kan du bland annat ta del av ett murvelgalleri, den klassiska resultattavlan, filmer och en stor mängd tidningsurklipp.

Öppettider ons-fre kl 12-16 och lör kl 11-14

Välkommen!

*Om pandemiläget tillåter har vi för avsikt att även ha öppet söndagen den 9 januari 2022 kl 12-15. Då är förhoppningsvis hela arbetsgruppen (Nils-Erik Pettersson, Sven Ekberg, Anders Wenström och Tomas Rubin) på plats och pratar vimmerby-minnen och lokaljournalistikens framtid med gamla och nya bekanta.