Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Dags att söka till vårens kurser

Gitarrer

Nu är anmälan öppen till vårens kurser på Kulturskolan. Se till att boka din plats så snart som möjligt.

Under vårterminen 2022 erbjuder Kulturskolan i Vimmerby kurser i dans, film, foto, musik, slöjd, och teater för barn och ungdomar i olika åldrar. Det finns även enstaka kurser för vuxna

studyalong.se/vimmerby hittar du vår digitala kurskatalog. Här kan du läsa mer om de olika kurserna och anmäla dig. Ansökan och intag sker löpande och många kurser har begränsat antal platser – så boka din plats så snart du kan.

Gör en intresseanmälan
Om du inte hittar en ledig plats på den kurs du eller ditt barn är intresserad av kan du göra en intresseanmälan. En intresseanmälan är inte en köplats, utan ett sätt för oss att förstå efterfrågan för respektive ämne. Detta för att kunna planera kommande terminer på bästa sätt.