Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Skidspår vid VOK

Idag är skidspåren vid VOK nyspårade och det är bara ge sig ut i spåren. Tänk på att det är väldigt kallt idag så ge dig ut förberedd.

Joakim Karlsson, arbetsledare på driften tycker det är skönt att spåren nu är fixade.
- Vi är glada att spåren nu är klara och hade som ambition att få dem klara redan i fredags innan helgen men på grund av rådande omständigheter med snömängden som kom så var vi tvugna att prioritera vägarna i kommunen. Nu så har vi hunnit med spåret och vi hoppas att många medborgare nu ger sig ut och åker.

Mirja Holgersson fritidssamordnare på utvecklingsavdelningen vill skicka med en uppmaning till besökare i VOK-området.
- Det är inte ok att promenera eller rida i skidspåren, utan om ni vill promenera så uppmanar vi medborgarna att promenera bredvid skidspåren. Se också till att vara varmt klädda när ni ger er ut för att det är väldigt kallt ute. Håll avstånd, visa hänsyn och njut av det härliga vintervädret.