Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

ljud i bil för motorburna ungdomar

Nu är det dags igen för fortsättningen på vår satsning för att skapa kontakt och samverkan med motorburna ungdomar i vår kommun. Under dessa träffar kommer ungdomarna få hjälp och råd i hur man bygger ljud på rätt sätt i sitt fordon. Detta i samarbete mellan Vimmerby Kommun, Fabriken, Scumball.se och flera andra ljudföretag.

När: 9e och 16e november, 17.00-21.00

Vem: Ungdomar, 15-20 år

Var: Prime, Vimmerby

Info och anmälan: Finns på www.scumball.se

Cecilia Lundin på allaktivitetshuset säger följande:

”Genom att anordna aktiviteter och visa dessa motorburna ungdomar att vi bryr oss om deras intressen, så hoppas vi också kunna skapa relationer med dem, som gör att vi tillsammans kan minska buskörningen.

Det är viktigt att lyssna på vad ungdomar vill och på så sätt kunna påverka dem i positiv riktning, det är ett givande och ett tagande. Vi jobbar på att kunna göra mer saker tillsammans med den stora grupp ungdomar som det här faktiskt är.”