Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nu kör vi igång allmänhetens åkning

Nu drar vi äntligen igång allmänhetens åkning i ishallen igen. Vi startar redan på fredag klockan 14:00 och även på söndag från 13:00 och hela eftermiddagen.

Du som är frisk och symtomfri är varmt välkommen till Vimmerby ishall för att åka skridskor på allmänhetens åknings framöver. Allmänhetens åkning kommer vara vid 3-5 tillfällen per vecka och dessa tillfällen hittar du i här i kalendern på vår hemsida. Viktigt att tänka på när ni åker är:

- Ta hand om varandra

- Tvätta händerna

- Stanna hemma om du är sjuk

- Använd alltid hjälm

- Respektera övriga åkare

Anton Palmér på utvecklingsavdelningen är glad över beslutet:

-Det är otroligt roligt att få igång allmänhetens åkning igen. Vi har haft en stor efterfrågan från våra medborgare som är sugna på att åka skridskor. Vi skall försöka lägga in så mycket allmänhetens åkning vi kan framöver för att sprida ut det på flera tillfällen och ge fler möjligheten till att komma ut och få fysisk aktivitet i en annan form än tidigare under året.

Michael Milton, driftsarbetare i ishallen

- Det skall bli så skönt att komma igång igen, jag träffar dagligen medborgare som har frågor om allmänhetens åkning så efterfrågan är väldigt stor. Jag glädjs mycket med beslutet att vi nu kan öppna upp.