Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nu följer vi upp sommarens bilträffar

På lördag arrangeras årets tredje bilträff på Dollarstoreparkeringen i Vimmerby. Sommarens tidigare träffar har lockat bilintresserade, kändisar och mängder av olika sorters motorfordon. Evenemanget genomförs av Scumball Sweden i samarbete med Vimmerby kommun. Välkommen du med!

Nu på lördag den 4 september, mellan 16:00-22:00, anordnas sommarens tredje bilträff på Dollarstores parkering. Redan helgen efter, den 11 september är det dags för bilträff nummer fyra. Bakom evenemanget står Scumball Sweden och Vimmerby kommun precis som sommarens tidigare träffar. Eventet är fritt från alkohol och andra droger och alla är välkomna.

”Vi tycker det är fantastiskt roligt att träffarna har lockat så mycket folk. Vi gasar på och siktar på att bilträffarna nu i september ska bli minst lika lyckade. Genom att vi skapar lagliga träffpunkter kan ungdomarna träffas på ett sätt som inte skapar problem och de kan samtidigt träffa vuxna förebilder med samma intresse” säger Anders Degerman, folkhälsosamordnare.

Fabriken kommer finnas på plats hela kvällen och arrangerar grillning och samordnar ”Fabrikens Choice”, ett pris där ungdomarna får välja sin favorit bland de utställda bilarna. ”Burnrutan har varit jätteuppskattad så det känns kul att vi kör en sådan nu på lördag med” säger Cilla Lundin, fritidsledare på Fabriken. ”Vi spånar vidare på hur uppföljningen ska se ut och har en spännande höst och vinter framför oss ihop med våra motorintresserade ungdomar”.

Vill du se bilder från de tidigare bilträffarna? Klicka in på Scumball Swedens Facebooksida som är fylld av vimmelbilder.

Tänk på att hålla avstånd så fortsätter vi att hålla smittspridningen nere. Stanna hemma vid förkylningssymptom.

Var: Dollarstores parkering
När: 16:00-22:00 lördagen den 4 september och 16:00-22:00 den 11 september.