Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Aktiva nyheter på Rådhustorget

Nu kan ni spela schack och pingis på Rådhustorget. Aktiviteter för såväl vuxna som barn hela sommaren. På bilden ser vi Kenneth Djurstedt och Andreas Svensson från kommunens driftsavdelning som efter att ha satt upp bordet testar racken.

Schack, pingis och andra aktivteter på torget i Vimmerby. Schakbrädet kommer finnas tillgängligt dygnet runt för de som vill ta sig en match på ett stort bräda eller varför inte träna och instruera varandra i strategier. Pingisbordet kommer finnas även det finnas tillgängligt hela tiden där rack och bollar finns att låna på Rådhuset dagtid. Vid kvällstid medtas eget rack och bollar. Det kommer även tillkomma ytterligare någon barnvändlig aktivitet framöver.

Kom hit och utmana dina nära och kära i schack eller pingis.