Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nya batteri på hjärtstartarna inför sommaren

Nu är batterierna till hjärtstartarna bytta inför sommaren. Ovan syns utvecklingsavdelningens Thomas Svärd bredvid den nya placeringen av stadshusets hjärtstartare som finns tillgänglig dygnet runt, vid Vimmerby bibliotek.

Nedan finns ytterligare hjärtstartare med batterier som håller flera år framåt:

  • Ryttargården
  • Idrottshallen
  • Ishallen
  • Arena Ceosvallen
  • Gnagardalen
  • Kulturskolan
  • Allaktivitetshuset Fabriken
  • Biblioteket
  • Stadshuset(ute)
  • Bärbar hos fritidssamordnarna för utlåning till kommunens föreningsliv.

Det känns skönt att ha bytt ut batterierna nu lagom till sommaren, framföralt skönt att vi har en hjärtstartare så centralt som finns tillgänglig dygnet runt. Hjärtstartarna är de investeringar som vi gör som vi aldrig hoppas få användning av. säger Anton Palmér på utvecklingsavdelningen