Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Basketkorg uppsatt i bostadsområdet Kohagen

Nu är basketplanen i Kohagen komplett med två stycken basketkorgar på plats. Fredrik Starenflykt och Michael Milton är precis klara med uppsättningen.

Uppsättningen av basketkorgar är en del av de stimalsmedel vi har för att främja den fysiska aktiviteten och spontanidrottsliga möjligheter för medborgarna i Vimmerby kommun. Vi har gjort omvärldsbevakning och tagit in åsikter från medborgare i alla åldrar men framförallt med stort fokus på våra barn och unga vad det är de faktiskt vill ha på sin fritid. Detta är ett första steg av flera nyheter som kommer ske framöver, säger utvecklingavdelningens Anton Palmér som tillsammans med Anders Degerman, folkhälsosamordnare och Mirja Holgersson, fritidssmordnare jobbar aktivit för att öka möjlighetern till spontanrörelse i hela kommunen.