Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Bullerbydagen 2021 flyttas fram

Bullerbydagen kommer på grund av pandemin flyttas fram till den 9 september. Vi hoppas att läget är lugnare då och att den går att genomföra på ett smittsäkert sätt.

På grund av den rådande pandemin har nu beslutet återigen tagits att flytta fram Bullerbydagen.

Bullerbydagen var först planerad att gå av stapeln nu i juni. Men med anledning av covid-19 tas nu beslutet att flytta fram evenemanget sett till pandemins utveckling. Därmed skjuts det tilltänka 10-årsjubileumet fram till hösten.

- Det är såklart ett tråkigt men ändå självklart beslut, vi kan inte arrangera Bullerbydagen med de restriktioner som folkhälsomyndigheten har och det är viktigt att vi respekterar det. Vi tar nya tag och samlar all energi vi kan för att göra det så bra som möjligt i höst istället. Vi hoppas innerligt att pandemin lagt sig och att situationen är lite bättre då säger, Anton Palmér, utvecklingsavdelningen.

- Mötesplats Bullerbyn kommer fortfarande vara öppen och ha olika aktiviteter hela året som det ser ut nu. Vi har lite planer kring ett trädgårdsprojekt som vi håller på med, mer information kommer framöver så håll utkik, säger Simon Lundborg, mötesplatssamordnare.