Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Uppdaterade hjärtstartare

Nu inför alla hjärtans dag har Vimmerby kommuns utvecklingsavdelning kollat till hjärtstartarna på de kommunala anläggningarna.

På söndag är det alla hjärtans dag och det ger oss alltid en påminnelse om att se över våra hjärtstartare i kommunen en extra gång. Utvecklingavdelningen har hjärtstartare placerade på följande ställen:

  • Ryttargården
  • Idrottshallen
  • Ishallen
  • Arena Ceosvallen
  • Gnagardalen
  • Kulturskolan
  • Allaktivitetshuset Fabriken
  • Biblioteket
  • Stadshuset(ute)
  • Bärbar hos fritidssamordnarna för utlåning till kommunens föreningsliv.

- När jag tittar på hjartatsartarregistret så ser jag att det finns 45 stycken hjärtstartare registerarade i Vimmerby kommun. Det känns tryggt att vi har så många hjärtstartare och att det finns i de flesta av våra tätorter. Det är viktigt att denna utrustning finns då vi vet att den kan rädda liv om den behöver användas. Säger Anton Palmér på utvecklingsavdelningen