Gå till innehåll
Vimmerby Kommun logo

Nyspårat vid VOK

Idag skiner solen och skidspåren vid VOK är nyspårade. Kylan ser ut att hålla i så passa på att ge er ut och åk längsskidor.

Idag är skidspåren vid VOK nyspårade. Solen skiner och enligt prognos så kommer minurgraderna hålla i sig de kommande 10 dagarna. Passa på att ge er ut i spåret de närmsta dagarna. Ett gott sätt att få fysisk aktivitet nu när många andra former av träning begränsar oss på grund av pandemin.

- Spåren är kanonfina och vi är glada att de är på plats, vi har tyvärr haft strul med vår snöscooter men Bengt Roos, Södra vi IF ställde upp som en räddande ängel och hjälpte oss att spåra upp idag. Nu hoppas vi att många ger sig ut och åker i spåren, jag vill även skicka med lite medskick till våra medborgare. Vänligen visa hänsyn och promenera eller rid inte i skidspåren. Tänk också på smittspridningen och visa respekt och håll avstånd till övriga åkare. Säger Anton Palmér på utvecklingsavdelningen